De ce sunt anti UE ?

 http://antiue.files.wordpress.com/2006/06/cropped-untitled-1.jpg

Pentru că nu e nimic nou sub soare.

După Potop oamenii din nou s-au înmulţit pe pământ, înmulţind şi fărădelegile. S-a ridicat o civilizaţie foarte înaltă, erau foarte iscusiţi în arta construcţiei de oraşe, drumuri. Erau, probabil, cei mai buni ingineri, zidari. Dar le lipsea un lucru – supunerea faţă de Dumnezeu. Ei şi-au zis: “Haidem să ne facem un oraş şi un turn al cărui vârf să ajungă la cer şi să ne facem faimă înainte de a ne împrăştia pe faţa a tot pământul!” (Facerea 11-4). Incredibil, dar aşa este. Scurtă este memoria omului. De curând a uitat omul bunătatea lui Dumnezeu şi mânia lui sfântă, cu care a înecat păcatul în Potop. Aceşti oameni căutau faimă deşartă şi vroiau, ca şi tatăl lor clevetitorul, să se înalţe la statura lui Dumnezeu ca să se mândrească apoi în orbirea lor că ei sunt ca şi Dumnezeu.

Zis şi făcut. Dar Dumnezeu cunoaşte inimile şi intenţiile tuturor. El amestecă limbile, şi oamenii, nemaiputându-se înţelege între ei, îşi abandonează lucrarea lor diabolică. Pentru puţină vreme, însă.
Câte imperii au apărut de atunci, câţi regi şi împăraţi s-au proclamat dumnezei, câţi au sfidat îndemnul lui Dumnezeu de a face ascultare şi a păzi căile cele bune. În întunecimea minţii, omul s-a îndepărtat de bună voie de Dumnezeu, coborând de la culmile înălţimii creaţiei la josnicia robească. S-a înrobit desfrâului, sodomiei, minciunii, confortului, bunăstării, şi s-a închinat acestor idoli, pentru că nu a fost în stare să trăiască viaţă aleasă, curată, neprihănită, luminată.
Îndepărtându-se de Dumnezeu şi de cea mai mare poruncă – cea de a-L iubi pe Dumnezeu cu tot sufletul, toată tăria, tot cugetul său, şi de a-l iubi pe aproapele său ca pe sine însuşi, omul, oricum, a simţit nevoia unor legi – cel puţin, pentru a-şi asigura confortul şi bunăstarea.
Distorsionând legea dragostei, a inventat legea calculului rece – cea a dreptului lumesc. Dreptul divin l-a înlocuit cu dreptul omenesc. „Să nu faci altuia ceea ce nu vrei ca altul să-ţi facă ţie”. „Dreptul meu se extinde până acolo, unde începe dreptul altuia”. „Nu te băga în viaţa mea, iar eu nu mă bag în viaţa ta”. „Nu-mi pasă ce fac alţii, atâta timp cât nu mă afectează pe mine şi pe ale mele”. Aceste drepturi omul le-a numit „democraţie”.
Uitând (sau nedorind să ţină minte) de dragostea pentru aproapele, omul şi-a născocit tot felul de coduri. A interzis discriminarea pe bază de culoare şi rasă. Apoi a interzis discriminarea femeii. Apoi i-a venit în cap să introducă legi care îi pedepsesc pe părinţii ce-şi tratează copiii cu cruzime.
Sunt rele aceste legi? Nicidecum! Dar ele nu sunt relevante. Dacă ţinem cont de îndemnul lui Hristos Dumnezeu – de a-L iubi pe Dumnezeu şi pe aproapele, atunci nu avem nevoie de aceste legi.
Omul însă a mers mai departe. Culoarea pielii şi îngustimea sau lărgimea ochilor, victima închisorii, femeia bătută de soţul violent, copilul necăjit de părinţii răzvrătiţi împotriva lui Dumnezeu, ţiganul, hindusul, curdul, sârbul, bosniacul, albanezul – pe toţi aceştia i-a pus în rând cu sodomitul şi desfrânatul. Cred că s-au inspirat din trucurile sofiştilor cei care au găsit asemenea paralele… Oare să aşteptăm ca această listă mâine să se completeze şi cu „sărmanul” pedofil, necrofil, zoofil…
Şi iată, toţi „sărmanii” şi „obijduiţii” şi-au găsit un mare apărător şi promotor – monstrul cu numele UE. Turnul Babel care îşi aşteaptă prăbuşirea. Dar până la prăbuşire, zidarii turnului vor să reuşească să niveleze toate viziunile, toate particularităţile, toate valorile şi tradiţiile oamenilor şi naţiunilor, să creeze o masă omogenă lipsită de individualităţi. Cum? Prin cultul confortului şi cel al drepturilor tuturor –fililor şi –manilor
Cu dragoste pentru toţi, dar cu rezistenţă împotriva păcatului,
Preot Constantin Cojocaru http://ortodox.md/articole/de-ce-sunt-anti-ue/

Şeful guvernului de la Londra a declarat la Bruxelles că a primit o scrisoare de la un judecător al Curţii Supreme britanice, în care magistratul îşi arăta surpriza faţa de graba guvernanţilor de a ratifica tratatul de reformă europeană înainte ca instanţa să se fi pronunţat asupra necesităţii ca Marea Britanie să organizeze şi ea un referendum în legătură cu aprobarea documentului.

Tratatul a fost votat joi de Camera Lorzilor, însă în aceeaşi zi a fost depusă o cerere la Curtea Supremă care a fost solicitată să examineze posibilitatea organizării unui vot popular.

Instanţa este aşteptată să se pronunţe săptămâna viitoare.

Anunţul a venit la foarte scurt timp după ce liderii europeni se obişnuiseră cu ideea că nici Cehia nu va ratifica foarte curând tratatul care se află la Curtea Constituţională de la Praga.

Premierul Cehiei, Mirek Topolanek, a declarat la Bruxelles că nu va face nimic pentru a încetini demersurile dar nici nu poate paria că documentul va primi un “da” în parlament în momentul de faţă.

În Cehia curentul eurosceptic este foarte puternic.

Liderii europeni au spus totuşi că procesul de ratificare a tratatului semnat la Lisabona trebuie să continue în toate celelalte opt ţări care nu l-au aprobat deja.

Liderii Franţei şi Germaniei au avertizat că Uniunea Europeană nu se mai poate extinde dacă tratatul nu va intra în vigoare.

S-a declanşat parteneriatul pentru mobilitate cu Republica Moldova (…)

Traian Băsescu

Discuţiile despre tratatul de reformă – care avea drept scop simplificarea procesului de luare a deciziilor în cadrul blocului comunitar şi inclusiv reducerea în timp a numărului de comisari europeni – au pus cu totul în planul secund dezbaterile privind creşterile alarmante de preţuri la alimente şi combustibili.

Prezent la Bruxelles, preşedintele Traian Băsescu a precizat că liderii Uniunii au discutat totuşi câteva chestiuni de importanţă regională.

“S-a declanşat parteneriatul pentru mobilitate cu Republica Moldova, lucrurile merg înainte în ceea ce priveşte uşurarea accesului cetăţenilor Republicii Moldova la deplasare la muncă pe piaţa Uniunii Europene”.

“De asemenea, în concluzii se consolidează perspectiva europeană a Balcanilor de Vest. În ce priveşte Serbia se menţionează în mod expres necesitatea unei apropieri cât mai mari a Serbiei de UE, dar şi invers”, spune preşedintele Băsescu.

România, alături de o serie de alte state, a semnat o scrisoare care i-a fost adresată preşedintelui Comisiei Europene, în care cerem asigurarea unui acces egal al tuturor fermierilor europeni la subvenţiile europene în agricultură

Călin Popescu Tăriceanu

La rândul său, premierul Călin Popescu Tăriceanu a spus că reprezentanţii statelor membre au căzut de acord că este nevoie de măsuri pe termen lung privind combaterea efectelor scumpirilor.

“România, alături de o serie de alte state, a semnat o scrisoare care i-a fost adresată preşedintelui Comisiei Europene, în care cerem asigurarea unui acces egal al tuturor fermierilor europeni la subvenţiile europene în agricultură”.

“După cum ştiţi, în momentul de faţă există o discrepanţă majoră şi un calendar de aliniere a acestor subvenţii care sunt primite de România, precum şi de alte state nou intrate, la nivelul maxim european”.

“Dorim să existe o competiţie corectă între ţări, cu alte cuvinte să nu existe ţări, sau fermieri, care să fie avantajaţi”, spune premierul Tăriceanu.

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, a anunţat că Bruxellesul a adoptat un program pentru agricultură în statele în curs de dezvoltare, un pachet de măsuri de urgenţă pentru cei care lucrează în pescuit şi un program prin care persoanele cu venituri foarte mici să primească alimente. http://antiue.wordpress.com/ue-ne-lasa-fara-miel-de-pasti/ Insusi statutul de membru asociat pe langa hotarul UE sau de aderent in interiorul hotarelor UE- nu ne garanteaza prea multe. RO e demult membra NATO si UE,dar mai fericiti nu sunt, n-au acasa locuri de munca normal platite si la fel ca moldovenii nostri isi cauta fericirea in tari straine. Suntem gata sa ne inchidem scolile, spitalele, primariile, sa punem pe branci putinii producatori autohtoni ramasi, sa facem cedari in Morala si Credinta noastra, dar de la toate aceste jertfe – oare viata in RM nu va ramane cacea care e acum in RO? Face sa mergem la atatea cedari – pentru ce? – Pentru calatoriile in UE? -Cine a avut nevoie demult sunt plecati, deja au permis de sedere, cetatenie italiana, altii si-au facut pasaport RO. Permisiunea de a calatori pe termen scurt pana la 90 de zile nu va cuprinde multe persoane din R.Moldova – ea este pentru cei care nu dorec mult sa plece peste hotare nici cu viza, nici fara vize – persoane sarace, inapte de munca, bolnave, pensionate etc. Partea activa a populatiei demult si-au rezolvat problemele de circulatie in UE. FMI, UE mereu o sa ne ceara cedari, “optimizari” – daca cedam acum la simpla asociere ca vecini, ce vom mai avea de jertfit la vreun nou crediit sau la aderarea la UE, aderarea la zona Schegen etc., daca numarul de spitale deja e mai mic deccateva ori, de scoli –la fel – din ce o sa mai taiem? – Am vazut cuj Serbia a fost acceptata in UE numai la 10 ani de la bombardamentele NATO –reiese ca UE mai degraba ii accepta pe cei care nu vor sa intrein UE si arputea sa le iasa de sub control, decat pe cei carese vor tarein UE. Daca populatia din R.Moldova nu accepta umilirea, cedarile impuse cu Legea antidiscriminare, care e de fapt o leg de DISCRIMINARE a MORALEI si a CREDINTEI ORETODOXE de catre UE si brusc se decide sa intre nu in UE, ci in UEA – UE isi poate revedea exigentele. Nu de alta dar deja au pierdut Ucraina, Belorusia si daca ii mai scapa de sub control si R.Moldova – asata inseamna deja un esec, careva fi un esec pentru politica de vecinatate si parteneriatul Estic. Ultimile evenimente scoat la suprafata lucruri urate de TOT – ROMANIA nu se impaca cu faptul ca populatia RM respinge proiectul “ Romania Mare», refuza sa-si lichideze propriul Stat R.Moldova, sa cedeze Romaniei Independenta R.M., nu doreste “unirea” – si atunci trece la MASURI EXCEPTIONALE – de pregatire a unei INTERVENTII ARMATE de ocupare-“unire” cu forta a R.Moldova la RO. Acest nou scenariu obliga populatia R.Moldova sa renunte la orice apropiere de UE, daca RO se dovedeste a fi pentru RM unica UE si daca prin “integrare europeana” se urmareste nimic altceva decat “intergrarea-“unire” in judetele RO, dar nu in randul Statelor UE. UE si SUA se faca nu vedea, nu impidica deloc RO sa-si ouna in aplicare “proiectul” sau si atunci evident unica salvare este APROPIEREA R.M. de Transnistria, Rusia, Ucraina si indepartarea cat mai urgenta de NEPRIETENA si INAMICA RO. Aderarea la UEA – devine contrar vointei noastre, contrar aspiratiilor europne – UNICA SALVARE pentru Statul R.Moldova si pentru MOLDOVENI. – Citat dintr-un comentariu: http://vox.publika.md/politica/ce-vrem-noi-de-la-ue-si-ce-vrea-ue-de-la-noi-203401.html/comment-page-2#sthash.nFKlIoPr.dpuf Conform articolului http://ro.wikipedia.org/wiki/Uniunea_Euroasiatic%C4%83: Uniunea Euroasiatică[1] este o propunere pentru BelarusKazahstan,KârgâzstanRusiaTadjikistan[2][3][4], precum și alte state postsovietice, precum și potențial FinlandaUngariaRepublica CehăBulgaria șMongolia[5], pentru a aprofunda integrarea economică și politică în aceste țări într-o uniune supranațională. Ideea se bazează pe sistemul de integrare al Uniunii Europene, a fost adusă în atenție pe 11 octombrie de către prim-ministrul RusieiVladimir Putin,[4][6] dar a fost propusă pentru prima dată ca un concept de către președintele KazahstanuluiNursultan Nazarbayev, în timpul unui discurs din 1994 la o universitate din Moscova.[7] La data de 18 noiembrie 2011 președinții din Belarus, Kazahstan și Rusia au semnat un acord, stabilind un obiectiv de instituire a Uniunii Eurasia până în 2015.[8] Acordul a inclus foaia de parcurs pentru integrarea viitoare și a stabilit Comisia Eurasia (după modelul Comisiei Europene) și Spațiul Economic Eurasiatic, ambele își vor începe activitatea.
Deci Republica Moldova trebuie sa aleaga intre doua rele. De ce? Oricum, Republica Moldova e pusa pe fagas si adopta masurile de maxima importanta din agenda stapanilor SISTEMULUI. Ca va intra intr-o uniune sau alta, tot rau va fi pentru ea, ca si pentru toate statele. Consider ca bine ar fi ca Romania sa iasa din UE si abia apoi sa se infaptuiasca unirea. In nici un caz Romania sa nu atraga Republica Moldova in imperiul babilonial UE. Ce unire va fi aia? O iluzie cel mult pe hartie, caci oricum statele membre isi pierd pe zi ce trece suveranitatea.

   Mai zic unii ca ii atragem, ne unim si apoi iesim. Asta e copilarie sau vorba de intrusi. Pentru ca ii nenorocim si de iesit tot nu vom iesi, caci daca nu poate iesi Romania acum, cu atat mai putin o va putea face pe viitor. Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel.
Turnul Babel reprezinta prima incercare de a institui o guvernare mondiala.
Astfel , aceasta imagine a fost pusa in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.

 

 

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

   De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999, care pare o replica fidela a picturii cu acelasi nume a lui Peter Brueghel cel Batran (foto stanga sus).

O parte a plafonului sediului PE s-a prăbuşit (Imagine: Mediafax Foto) Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc. Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana.
Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei. Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

   Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing
, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional, ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

   Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale  formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger  s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA . Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov : Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

   Dar Vladimir Bukovsky mai spune ceva: „Uniunea Europeana , noua Uniune Sovietica.
Valéry Marie René Georges Giscard d’Estaing(1926 -), membru Bilderberg Group, presedintele Frantei intre 1974 – 1981, figureaza a fi politician de centru dreapta, dar este mason.

   A colaborat strans cu Henry Kissinger in Trilateral Commission.

   Este pro avort si pro contraceptie.

   In 1982, impreuna cu prietenul sau Gerald Fordformeaza AEI World Forum, intalniri anuale ale oamenilor de afaceri si finante importanti , sefi si oficialitati guvernamentale, “elite“ intelectuale. Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute, al carei principal consilier este Samuel P. Huntington cel cu lucrarea Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale

   UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother.
Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001 , cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit (cum altfel?) sub preşedinţia domnului Valery Giscard d’Estaing:

   După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

   Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„.
Comisia Trilateralaa fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspansi Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 
David Rockefeller (1915-) FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center . 

   Cum laude  Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles (Central Intelligence Agency), Dwight D. Eisenhowersi fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefellerdevine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase.

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford family, Bill Clinton, Henry Kissinger, Riley P. Bechtel ( Bechtel Group), Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon, David Packard(Hewlett-Packard ) , familia Dulles, Katharine Graham( Washington Post) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr.( presedintele New York Times) .

   Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

   Banca sa are stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr.si George Woodsau lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI. Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr.(al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973. 

   L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare. Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran.

  In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor. 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

   JPMorgan a anuntat in toamna ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan.

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.   La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

   “ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

   Si cea mai celebra :

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderbergse intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller(din partea Council for Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

    “Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …” Henry Kissinger (1923 -), evreu, State Department Special Envoy. Participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001, fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove.

    A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord.
Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia.

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.
“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 
NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz, Robert Rubin, Thomas Graham, fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie.Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

   Dupa alegerea lui Obama, acesta spunea:

   Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.
Citat din Mihail Gorbaciov, 1988:

   De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

   Pentru a intelege acest tip de declaratii, trebuie sa ne amintim ca George Soros a fost mentorul lui Mihail Gorbaciov. George Soros spunea la randul sau, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 ian. 1995:

   Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“
Ca recompensa, Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

Turnul Babel revine. Mai multe limbi, o singură voce

“Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.”

Planul ocult de cucerire a Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu aşa-zişii “politicieni” corupţi.

Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită. Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?

Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în aşa fel încât să “scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a Comunităţii Europene a fost să se erodeze puterea şi autoritatea statelor naţionale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulaţie un afiş interesant, înfăţişând Turnul Babel (reprodus după o pictură din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Bătrân). O macara în jurul căreia se văd nişte muncitori, stelele Uniunii Europene precum şi sloganul “Mai multe limbi, o singură voce”, completează imaginea. Semnificaţia este cât se poate de clară: construirea unui nou turn Babel a început în forţă.

Babel era un oraş unde întreaga omenire era unită, toţi oamenii vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu, văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile şi a împrăştiat oamenii pe tot Pământul.

Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg şi în el se găseşte acum Parlamentul European. Clădirea a fost inaugurată în 1999.

Edificiul din Strasbourg este locul şi unui alt simbol păgân adoptat de UE, pe unul din pereţii interiori fiind zugrăvită răpirea Europei de către Zeus. Potrivit legendei greceşti, Zeus a dorit să se înfrupte din nurii prinţesei feniciene Europa. Ca să îi intre în graţii, el s-a transformat într-un taur de o frumuseţe răpitoare şi a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apă, a înotat până în insula Creta, răpind-o pe frumoasa prinţesă.

“Cine nu-şi cunoaşte istoria, riscă să o repete”. Pentru cei avizaţi, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei şi naşterea modernă a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducţia şi violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa prinţesă feniciană Europa. Astăzi, aceleaşi metode – secretomania, dirijismul dim umbră şi violul conştiințelor-, sunt utilizate de “arhitecţii” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent şi a-l face să cadă în braţele celui care va fi echivalentul contemporan al tatălui păgân al zeilor antici.

Semnificaţia statuii este următoarea:

– populaţia vede o Europă frumoasă şi mândră călare pe un taur puternic (o economie puternică).
– de fapt taurul îl reprezintă pe ZEUS (masonii) care prin minciuna şi înşelătorie pun mâna pe Europa şi o răpesc. De menţionat faptul că Europa s-a lăsat păcălită şi de bună voie s-a urcat pe taur (ţările Europei de bună voie au intrat în comunitate).

UE, cel mai “grandios” şi mai “democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbră, edificiul european.

Scena seducerii este pictată şi la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafaţă de trei ori mai mare decât mărimea naturală a personajelor. Mai mult, europenii care vizitează capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasată chiar în faţa sediului Consiliului European, în care Europa este înfăţişată călărind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus şi pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativă pusă în circulaţie în Italia, unde Europa, aşezată pe taur, este reprezentată ţinând în mână un stilou şi Constituţia Europeană. Nici nu se putea găsi ceva mai “sugestiv”.

DEJA TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ

Europa nu a putut fi cucerită prin razboi dar va fi cucerită prin mijloace economice şi financiare. Enorma presiune financiară la care este supusă România în momentul de faţă nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai monedă naţională, nu mai ai armată, ţi-au distrus industria şi agricultura, sistemul de învăţământ şi de sănătate, ţi s-au furat toate resursele şi eşti obligat să te supui legilor comunităţii europene, eşti deja cucerit.

Traian Băsescu ştia acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010 referindu-se la programul FMI, Băsescu declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menţine suveranitatea. Ţările care sunt în mare dificultate financiară cedează mare parte din suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca ţările-membre UE care fac excese bugetare să-şi piardă suveranitatea.” Deci întâi ne îndatorează prin acordul cu FMI fluturând ideea că luăm împrumut ca să putem plăti pensiile şi apoi ne preiau suveranitatea şi ţara va fi practic condusă de “investitorii care vor cumpăra obligaţiunile statului respectiv”.

Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declaraţia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de preşedintele Comisiei Europene: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi”. SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit şi la cei săraci, la CEI CE VOR SĂ SE REFUGIEZE în păduri, să evadeze şi să fugă de controlul total.

Astfel LEGEA 171/2010: prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI, ci şi ciupercile, murele, perele pădureţe, plantele medicinale, peştele din apele de munte, din crescătorii, bălţi şi iazuri din fondul forestier, răşina etc., iar recoltarea lor constituie contravenţie şi se pedepseşte. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).

Va urma desfinţarea parlamentelor naţionale, desfiinţarea funcţiei de şef al statului şi gata. Va exista un singur parlament, cel european şi un singur preşedinte al Europei.

La noi va fi numit probabil un guvernator, iar ţara va ajunge o anexă a marilor puteri. Pentru ca suveranitatea ţării să poată fi transferată cât mai uşor către cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar funcţiile lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat şi desfinţarea serviciilor publice, învăţământ, sănătate etc. Toţi conducatorii pe care i-am avut de la aşa-zisa Revoluţie încoace ne-au trădat şi ne-au vândut.

Argumente referitoare la cele prezentate mai sus încep să vină din ce în ce mai multe şi într-un ritm accelerat, ceea ce înseamnă că am intrat deja în zona periculoasă în care destinele noastre ale fiecăruia vor fi pentru un timp în mâna celor care fac aceste jocuri şi noi nu avem cum interveni. Trecerea aceasta forţată prin tumultul istoric pe care îl trăim se va lăsa şi cu victime colaterale, aşa că cine rezistă şi scapă e bine, iar cine nu…asta e…

Lupta împotriva populaţiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical. Scopul final este reducerea populaţiei globului sau înrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogaţi care vor conduce lumea şi restul populaţiei vor fi săraci şi supuşi) şi instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce şi controla toată planeta.

În mod normal, informaţiile probate şi argumentate, prezentate mai sus, precum şi o mulţime de alte informaţii de acest tip, ar trebui să reprezinte ştiri de primă mână pentru mass-media. Şi totuşi televiziunile şi presa în general nu suflă o vorbă despre aceste lucruri. Nici măcar să fie prezentate ca fapt divers sau curiozităţi. Nu v-aţi întrebat de ce? Populaţia este masiv dezinformată prin mass-media. Niciodata nu o să aflaţi aceste lucruri privind la televizor.

Întemeierea Uniunii Europene – prin fraudă

Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operaţiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusă în scenă în capitala Italiei. Dezvăluirile şocante făcute de unul dintre protagoniştii ceremoniei desfăşurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcţiei europene materializarea unei utopii pentru subiecţii expuşi consecinţelor acesteia.

Existenţa atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero şi până în prezent de fraude, conspiraţionism şi eludarea regulilor democratice naşte în mod legitim următoarea întrebare: ce forţe se află la cârma proiectului UE şi ce scopuri sunt urmărite? Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înţelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societăţi secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că “proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost preşedinte al Franţei în perioada 1974-1981, preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul tratatului constituţional – n.a.), că “masonii controlează Internaţionala Socialistă şi s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” şi că aceştia exercită “o influenţă masivă în lumea comunicaţiilor şi în special în educaţie, justiţie şi forţele armate”.

Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE şi-au găsit o confirmare şi în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuţiune rostită în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegaţie a Comisiei Trilaterale (organizaţie privată care grupează aproximativ 300-350 dintre cei mai influenţi lideri politici şi economici ai planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-preşedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller şi fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituţii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul şi i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.” Bukovsky nu şi-a putut reţine uimirea faţă de capacităţile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schiţat. Cum de ştia Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani? Şi, surpriză-surpriză, cum de a devenit autorul constituţiei europene în 2002-2003?

Iată o întrebare foarte bună. Miroase a conspiraţie, nu-i aşa?” În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator. În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialişti şi ecologişti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmaţia făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziţia furibundă a majorităţii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, şi se părea că toate controversele vor fi date repede uitării.

Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenenţă la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul creştin-democrat a afirmat: “Sper ca audierile lui să meargă bine şi nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiaşi injustiţii care mi s-a făcut şi mie”. Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfăşurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcţionează instituţiile europene este “Afară cu creştinii, înăuntru cu francmasonii”. Declaraţiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, deşi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realităţi pe care toată lumea le cunoaşte, dar aproape nimeni nu vorbeşte în public despre ele. Cu alte cuvinte, marea “taină” a procesului de construcţie a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecţii din umbră ai edificiului UE. În schimb, la nivelul maselor, cărora li se inculcă versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea puţine despre faptul că proiectul Europei unite datează încă de la mijlocul secolului XIX.

 http://www.ziarulatac.ro/teoria-conspira-iei/turnul-babel-revine-mai-multe-limbi-o-singura-voce-27252

Curva Babilonului

Moneda de 2 Euro are pe ea o femeie calarind o bestie, simbolul Curvei Babilonului.                            

Vaticanul este conform Bibliei, reprezentantul Diavolului pe pamant. Daca studiem cartea Apocalipsei, cap13, 17, 18, vom descoperi ca se vorbeste despre o fiara imbracata in purpura si stacojiu (cap17), care sta asezata pe o cetate cu 7 munti (ROMA), imbatata de sangele sfintilor lui Hristos (INCHIZITIA), si care foarte curand va supune lumea, impreuna cu SUA, unei crize fara precedent, asa cum ne spune Iisus in Matei cap24. Foarte curand se va impune un decret universal, urmarind (sub pretextul pacii si solutionarii crizei) instaurarea unei Noi Ordini Mondiale. Se va impune si un semn pe care orice om va fi obligat sa-l primeasca, semnul fiarei (Apoc cap.13). Numai acei crestini care s-au pregatit cu rugaciune, credinta, studiu biblic, vor reusi sa treaca peste toate cursele, stramtorarile si inselaciunile satanei. Pentru ca intai trebuie sa vina fiul pierzarii (Antihristul), care va imita venirea lui Hristos iar cei nepregatiti vor fi inselati de el. Azi e timpul sa vii la Hristos pentru ca mult timp nu mai este, iar rasplata este viata vesnica alaturi de Rascumparatorul tau in ceruri. Pocaiti-va, caci Imparatia Cerurilor este aproape (Matei 3, 2). Iata Eu vin curand si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Apocalipsa (Descoperirea lui Ioan) 22,12 AMIN

http://fatanevazutaalumii.blogspot.ro/2011/04/curva-babilonului.html Uniunea Europeană:  Tratatul Lisabona este actul de nastere al unei suprastructuri statale pseudo-democratice, care, de la prma oră, va funcţiona pe principii dirigiste, democratiste, foarte asemănătoare structurilor Uniunii Sovietice (inclusiv komisari şi komisariate!!). Tratatul Lisabona este practic actul de nastere al Bestiei. Aici o enumerare si o analizá pertinentá a punctelor cheie. (Englezá. Am fi oferit aici şi materiale informative româneşti, însă acestea lipsesc -din motive de laşitate şi/sau ignoranţă crasă- sau sunt plagiate, slab şi foarte aproximativ, după asemenea materiale precum cel original prezentat mai jos, aşa că, principial recomandăm/promovăm numai lucrări originale, solide şi exacte.) “Parlamentul” European şi figurile lui: În structura dirigistă antinaţională şi anticreştină întâlnim perle bipede precum Tökes, Severin, Stolojan, Báseasca, Vadim-Tudor, Becali si alţi asemenea “oameni de bine” … lucru care trebuie să ne dea adânc de gândit, nu asupra acestor indivizi, care în fond sunt nişte manechine lipsite de substanţă şi iniţiativă proprie, ci mai ales asupra “valorilor” pe care aceste elemente abjecte sunt puse, dar mai ales sunt capabile, a promova. Isprăvile -ante şi post-decembriste- ale acestor destrăbălaţi din republica dâmboviţeană, ne spun absolut totul despre “Uniunea Europeană”, despre valorile, mijloacele şi ţelurile acesteia! Lista trădătorilor. http://www.scribd.com/doc/38344968/Lista-europarlamentarilor-tradatori-2010-2011 Faţa “Parlamentului” European: Dincolo de corupţie, dirigism ocult şi control suprastatal, ne interesează cam cine poate ajunge “europarlamentar” şi pe la case mai mari. Surpriză!! Acelaşi calibru de bipezi, domină întreg acest “for legislativ”, asta indiferent de naţiunea care l-a produs.
Cazul evocator al unui Daniel Cohn-Bendit, pedofil marxist reciclat în ecologist verde http://www.scribd.com/doc/16057486/Pedophilia-and-the-dark-heart-of-the-EUs-parliament-2009 Uniunea Europeană: Inginerie socială, deznaţionalizare, fragmentare socială, dezrădăcinare, multiculturalism, metisaj, anticreştinism, depravare, împreună cu un control dirigist şi o exploatare practicată ştiinţific pe toată gama posibilă şi imaginabilă, de la subtil la abuziv: Uniunea Europeană a devenit o armă perfect legală, instituţionalizată, care comite sistematic crime contra naţiunilor creştine europene, promovând “valori” deja cunoscute, asta deoarece acestea au fost aplicate şi testate în întregime şi in extenso pe bietul popor francez, pornind de la ticăloasa revoluţie franc-masonă din 1789 încoace.

Cum şi datorită cui a decăzut Fanţa, a cărei reputaţie este azi întrecută chiar şi de către ultima prostituată din Bois de Boulogne? Cine controlează azi în întregime delirul anticreştin, circul “naţional” şi materialist al degeneratei republici franceze? Cine se ascunde în dosul spectacolului republican de sunet şi lumină, constituind de fapt o adevărată castă de oligarhi şi plutocraţi republicani care sunt de fapt mai “liberi”, mai “fraţi” şi mai “egali” decât supuşii francezi creştini? Cine a creat -prin promovarea imigraţiei şi a multiculturalismului- acuta problemă arabă în Franţa? Cine a promovat cultul sărăciei, prin impunerea de taxe şi impozite aberante? Cine a cultivat fragmentarea socială, criminalitatea şi mahalalele de blocuri zise “locuinţe sociale”? Cine a interzis armele de foc pentru apărarea personală? Cine a tipărit canonul culturii franceze de azi, o ciornă mincinoasă şi găunoasă, după care valuri şi valuri de generaţii tinere sunt indoctrinate, dresate şi orbite încă de la cea mai fragedă vârstă? Cine a introdus ideologia corectitudinii politice? Cine gerează exploatarea prin bănci în cârdăşie cu instituţiile republicane? Cine intoxică oamenii labili şi neştiutori, prin nenumărate produse audio-vizuale imbecile şi degenate? Cine?

Aici un video, cu o listă alfabetică http://vimeo.com/15712610 a mahărilor, kulturnicilor, komisarilor, mafioţilor şi vedetelor mass-media, care controlează poziţiile cheie republicane şi care -surpriză!!- sunt în totalitate evrei de origine sefardă (împreună cu unele elemente aşkenaze). Care sunt valorile promovate? Ce interese motivează faptele acestor oameni? Care sunt urmările sociale, economice şi politice ale acestor acte condamnabile, fie şi numai pentru faptul că sunt pline de cinism, egoism, ură şi tupeu? Judecaţi singuri! Constatăm numai faptul că nu există nicio îndoială că Republica Franceză de azi este practic un avantgout al Uniunii Europene de mâine!!! (a se vedea spre edificare, în context, şi cazul oarecum similar al republicii SUA, o naţiune asaltată, infiltrată de anticreştinii care o conduc rapid spre un colaps moral, social şi economic de proporţii colosale, încă neimaginabile. Se recomandă salvarea unei copii a videolui de sus, deoarece e evident că acesta nu va rămâne prea mult timp accesibil online).

Pentru cine doreşte să înţeleagă cu adevărat dinamicile şi motivaţiile Republicii Franceze şi/sau cele ale Uniunii Europene, se poate edifica
aici, în Lucifer şi Puterea Ocultă de Marchizul de la Franquerie, o deosebit de utilă carte scrisă foarte bine, extensiv documentată, informativă, cu stil şi rigoare occidentală (lb. franceză). http://www.scribd.com/doc/17204972/Lucifer-et-le-Pouvoir-Occulte-par-Marquis-de-la-Franquerie?in_collection=2723816 Uniunea Eurpeană promovând educaţia anticreştină: Aici prezentăm unul din nenumăratele cazuri în care UE îşi arată deosebit de clar adevărata faţă hidoasă, şi anume cea de structură masonico-satanistă anticreştină. Eurocraţii au întocmit un calendar şcolar, pe care l-au împărţit gratuit, generoşi, tinerilor elevi. Această agendă “utilă” a avut grija deosebită de a omite absolut TOATE sărbătorile crştineşti ale anului, dar să nu credeţi cumva că e vorba aici de un oarecare delir ateist sau secular, asta deoarece aceşti nemernici nu au uitat să includă în cărţulie toate “sărbătorile” religioase evreieşti, musulmane şi altele.

Nimic de comentat! Realitatea e clară: satanişti eurocraţi ne spun direct că în UE-a nu mai e bine să fi un creştin, un om alb alb ataşat de tradiţii, de neam şi glie. (Ciudat e că toţi parlamentarii UE -incl. lichelele “noastre” dâmboviţene!- că toţi komisarii, toţi eurocraţii, totată această menajerie subumană tolănită în Strasbourg, Bruxelles şi aiurea, degustă din plin vacanţele de Paşte şi başca încasează mereu gratificaţiile grase, date de Crăciun, adică stau cu mâinile până la cot în banii furaţi de la noi, creştinii nedoriţi, cei buni de plată, dar prea proşti a mai figura altfel în planurile lor măreţe de viitor….) Ecoul faptelor în România? Nada! Linişte şi pace prin neam! Dâmboviţeii dorm liniştiţi, visând la slană, pălincă, sex ieftin şi îmbogăţire miraculoasă peste noapte…)
Către descrierea cazului (lb. engleză). http://www.examiner.com/catholic-in-national/european-union-calendar-omits-christmas-cites-moslem-hindu-sikh-holidays

The Lisbon Treaty. An Analysis by Prof. Anthony Coughlan – http://www.curierulconservator.com/htm/antimondializare.htm#pericol_germanhttp://www.scribd.com/doc/8791176/The-Lisbon-Treaty-An-Analysis-by-Prof-Anthony-Coughlan

Vaticanul Curva Babilonului 1din2 – YouTube

Vaticanul Curva Babilonului 2din2 – YouTube

  http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/19/turnul-babel-revine-mai-multe-limbi-o-singura-voce/

 

 

Insusi statutul de membru asociat pe langa hotarul UE sau de aderent in interiorul hotarelor UE- nu ne garanteaza prea multe. RO e demult membra NATO si UE,dar mai fericiti nu sunt, n-au acasa locuri de munca normal platite si la fel ca moldovenii nostri isi cauta fericirea in tari straine. Suntem gata sa ne inchidem scolile, spitalele, primariile, sa punem pe branci putinii producatori autohtoni ramasi, sa facem cedari in Morala si Credinta noastra, dar de la toate aceste jertfe – oare viata in RM nu va ramane cacea care e acum in RO? Face sa mergem la atatea cedari – pentru ce? – Pentru calatoriile in UE? -Cine a avut nevoie demult sunt plecati, deja au permis de sedere, cetatenie italiana, altii si-au facut pasaport RO. Permisiunea de a calatori pe termen scurt pana la 90 de zile nu va cuprinde multe persoane din R.Moldova – ea este pentru cei care nu dorec mult sa plece peste hotare nici cu viza, nici fara vize – persoane sarace, inapte de munca, bolnave, pensionate etc. Partea activa a populatiei demult si-au rezolvat problemele de circulatie in UE. FMI, UE mereu o sa ne ceara cedari, “optimizari” – daca cedam acum la simpla asociere ca vecini, ce vom mai avea de jertfit la vreun nou crediit sau la aderarea la UE, aderarea la zona Schegen etc., daca numarul de spitale deja e mai mic deccateva ori, de scoli –la fel – din ce o sa mai taiem? – Am vazut cuj Serbia a fost acceptata in UE numai la 10 ani de la bombardamentele NATO –reiese ca UE mai degraba ii accepta pe cei care nu vor sa intrein UE si arputea sa le iasa de sub control, decat pe cei carese vor tarein UE. Daca populatia din R.Moldova nu accepta umilirea, cedarile impuse cu Legea antidiscriminare, care e de fapt o leg de DISCRIMINARE a MORALEI si a CREDINTEI ORETODOXE de catre UE si brusc se decide sa intre nu in UE, ci in UEA – UE isi poate revedea exigentele. Nu de alta dar deja au pierdut Ucraina, Belorusia si daca ii mai scapa de sub control si R.Moldova – asata inseamna deja un esec, careva fi un esec pentru politica de vecinatate si parteneriatul Estic. Ultimile evenimente scoat la suprafata lucruri urate de TOT – ROMANIA nu se impaca cu faptul ca populatia RM respinge proiectul “ Romania Mare», refuza sa-si lichideze propriul Stat R.Moldova, sa cedeze Romaniei Independenta R.M., nu doreste “unirea” – si atunci trece la MASURI EXCEPTIONALE – de pregatire a unei INTERVENTII ARMATE de ocupare-“unire” cu forta a R.Moldova la RO. Acest nou scenariu obliga populatia R.Moldova sa renunte la orice apropiere de UE, daca RO se dovedeste a fi pentru RM unica UE si daca prin “integrare europeana” se urmareste nimic altceva decat “intergrarea-“unire” in judetele RO, dar nu in randul Statelor UE. UE si SUA se faca nu vedea, nu impidica deloc RO sa-si ouna in aplicare “proiectul” sau si atunci evident unica salvare este APROPIEREA R.M. de Transnistria, Rusia, Ucraina si indepartarea cat mai urgenta de NEPRIETENA si INAMICA RO. Aderarea la UEA – devine contrar vointei noastre, contrar aspiratiilor europne – UNICA SALVARE pentru Statul R.Moldova si pentru MOLDOVENI. – See more at: http://vox.publika.md/politica/ce-vrem-noi-de-la-ue-si-ce-vrea-ue-de-la-noi-203401.html/comment-page-2#sthash.cLS4zedJ.dpuf
Insusi statutul de membru asociat pe langa hotarul UE sau de aderent in interiorul hotarelor UE- nu ne garanteaza prea multe. RO e demult membra NATO si UE,dar mai fericiti nu sunt, n-au acasa locuri de munca normal platite si la fel ca moldovenii nostri isi cauta fericirea in tari straine. Suntem gata sa ne inchidem scolile, spitalele, primariile, sa punem pe branci putinii producatori autohtoni ramasi, sa facem cedari in Morala si Credinta noastra, dar de la toate aceste jertfe – oare viata in RM nu va ramane cacea care e acum in RO? Face sa mergem la atatea cedari – pentru ce? – Pentru calatoriile in UE? -Cine a avut nevoie demult sunt plecati, deja au permis de sedere, cetatenie italiana, altii si-au facut pasaport RO. Permisiunea de a calatori pe termen scurt pana la 90 de zile nu va cuprinde multe persoane din R.Moldova – ea este pentru cei care nu dorec mult sa plece peste hotare nici cu viza, nici fara vize – persoane sarace, inapte de munca, bolnave, pensionate etc. Partea activa a populatiei demult si-au rezolvat problemele de circulatie in UE. FMI, UE mereu o sa ne ceara cedari, “optimizari” – daca cedam acum la simpla asociere ca vecini, ce vom mai avea de jertfit la vreun nou crediit sau la aderarea la UE, aderarea la zona Schegen etc., daca numarul de spitale deja e mai mic deccateva ori, de scoli –la fel – din ce o sa mai taiem? – Am vazut cuj Serbia a fost acceptata in UE numai la 10 ani de la bombardamentele NATO –reiese ca UE mai degraba ii accepta pe cei care nu vor sa intrein UE si arputea sa le iasa de sub control, decat pe cei carese vor tarein UE. Daca populatia din R.Moldova nu accepta umilirea, cedarile impuse cu Legea antidiscriminare, care e de fapt o leg de DISCRIMINARE a MORALEI si a CREDINTEI ORETODOXE de catre UE si brusc se decide sa intre nu in UE, ci in UEA – UE isi poate revedea exigentele. Nu de alta dar deja au pierdut Ucraina, Belorusia si daca ii mai scapa de sub control si R.Moldova – asata inseamna deja un esec, careva fi un esec pentru politica de vecinatate si parteneriatul Estic. Ultimile evenimente scoat la suprafata lucruri urate de TOT – ROMANIA nu se impaca cu faptul ca populatia RM respinge proiectul “ Romania Mare», refuza sa-si lichideze propriul Stat R.Moldova, sa cedeze Romaniei Independenta R.M., nu doreste “unirea” – si atunci trece la MASURI EXCEPTIONALE – de pregatire a unei INTERVENTII ARMATE de ocupare-“unire” cu forta a R.Moldova la RO. Acest nou scenariu obliga populatia R.Moldova sa renunte la orice apropiere de UE, daca RO se dovedeste a fi pentru RM unica UE si daca prin “integrare europeana” se urmareste nimic altceva decat “intergrarea-“unire” in judetele RO, dar nu in randul Statelor UE. UE si SUA se faca nu vedea, nu impidica deloc RO sa-si ouna in aplicare “proiectul” sau si atunci evident unica salvare este APROPIEREA R.M. de Transnistria, Rusia, Ucraina si indepartarea cat mai urgenta de NEPRIETENA si INAMICA RO. Aderarea la UEA – devine contrar vointei noastre, contrar aspiratiilor europne – UNICA SALVARE pentru Statul R.Moldova si pentru MOLDOVENI. – See more at: http://vox.publika.md/politica/ce-vrem-noi-de-la-ue-si-ce-vrea-ue-de-la-noi-203401.html/comment-page-2#sthash.cLS4zedJ.dpuf
Pentru că nu e nimic nou sub soare. După Potop oamenii din nou s-au înmulţit pe pământ, înmulţind şi fărădelegile. S-a ridicat o civilizaţie foarte înaltă, erau foarte iscusiţi în arta construcţiei de oraşe, drumuri. Erau, probabil, cei mai buni ingineri, zidari. Dar le lipsea un lucru – supunerea faţă de Dumnezeu. Ei şi-au zis: “Haidem să ne facem un oraş şi un turn al cărui vârf să ajungă la cer şi să ne facem faimă înainte de a ne împrăştia pe faţa a tot pământul!” (Facerea 11-4). Incredibil, dar aşa este. Scurtă este memoria omului. De curând a uitat omul bunătatea lui Dumnezeu şi mânia lui sfântă, cu care a înecat păcatul în Potop. Aceşti oameni căutau faimă deşartă şi vroiau, ca şi tatăl lor clevetitorul, să se înalţe la statura lui Dumnezeu ca să se mândrească apoi în orbirea lor că ei sunt ca şi Dumnezeu.

Citiţi mai multe articole interesante pe siteul: http://ortodox.md/articole/de-ce-sunt-anti-ue/
Moldova Ortodoxă

Un gând despre „De ce sunt anti UE ?

  1. Si in Romania de vest suntem contra UE, ne-au bagat politicienii vanduti corupti controlati in UE fara sa stim ce e defapt UE, ne-am prins prea tarziu. Speram intr-o revolutie cat de curand. Atunci ne unim iarasi in tara mare , asa cum a fost dorinta conducatorilor nostrii.
    „Sa stea laolata cei dintr-o singura mama”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s